Dongguan Zhanxin Precision Technology Co., Ltd.

Nieuws

Praten over Fine Fine Mist Open mondstuk met hoge druk
Tijd vrijgeven: 2023-03-03 14:17:08  Hits: 14

high-ressure fijne mist open mondstuk door het hoofdlichaam, spuitkern, mondstuk, stofdeksel, filter en andere onderdelen, hoge-roep fijne mist open mondstuk door een bepaalde druk van water door het filter in het mondstuk, in de Wederzijdse rotatie van de mondstukkinetische energie, gevormd door het hoofdlichaam van de spuitmondmengholte tot een bepaalde hoekspray. Nozzle wordt gekenmerkt door uitstekende brandprestaties, minder watervervuiling, groen, enz., Dus de toepassing in alle lagen van het leven is erg wijdverbreid. Nozzle is gebaseerd op Danfoss 39; Unieke single micro -mondstuktechnologie. Het unieke ontwerp maakt het mogelijk dat water wordt gespoten en vrijgegeven in een hoge rotatie van de

speed, waardoor het een fijne watermist verandert die snel op de vlam wordt gespoten. De grote spray- en afgiftehoeken en unieke spray- en afgiftepatroon zorgen voor grotere spatinstallatie van de mondstuk en een beschermd gebied tot 30,25 vierkante meter.


-
sem

SAFE -systeem bestaat uit pompset, mondstuk, klepset en roestvrijstalen leidingen. De werkdruk is 10MPa. Het systeem kan worden gekoppeld aan automatisch alarmsysteem, snelle respons, stabiele stroming, uniforme druppeltjes, superieure brandweerprestaties, gemakkelijk onderhoud en hoogkostenprestaties. Het systeem is verdeeld in open systeem en gesloten systeem.


-&i. Open systeem. In de werktoestand wordt de systeempijpleiding droog gehouden en vrij van water. Wanneer de handmatige activering- of alarmsysteem wordt geactiveerd, wordt het systeem geactiveerd. Alle sproeiers in het geactiveerde gebied worden tegelijkertijd gespoten om het vuur te doven.#-


second, gesloten systeem. In de bedrijfstoestand handhaaft de systeemleidingen een druk van ongeveer 1MPa. Wanneer het 57 graden overschrijdt, wordt de glazen bubbel aan de bovenkant van de gesloten mondstukuitbarstingen, de hoge set van de drukpomp wordt automatisch geactiveerd en wordt het water omgezet in een zeer fijne watermist bij een druk van 10MPa om het vuur te doven. Alleen de burst Fine Water Mist Nozzle open spray, om het doel van brand te bereiken van de brandweer en het koelen van de brandbron en het vaste hoogtemperatuurgebied.


voorgaand: Over de selectie van luchtverlate...

volgende: Introductie van het universele ve...